Logo-Studio Wuestenbergs
Logo-Studio Wuestenbergs

Oncologische voetverzorging

Eén van de vele ongemakken waar je als kankerpatiënt mee geconfronteerd kan worden, zijn voetklachten (zwelling, pijn, huid- of nagelaandoening, …). Deze klachten vragen om een specifieke behandeling. Een regelmatige screening van de veranderingen die zich ter hoogte van je voeten voordoen, is zeker een must.

 

Het is daarom heel belangrijk om je voeten tijdens deze periode professioneel te laten verzorgen.
Als je als kankerpatiënt onder behandeling bent, dien je altijd een verwijsbrief van de behandelende arts voor te leggen. Er is immers toestemming nodig om een pedicurebehandeling te mogen ondergaan. Tevens dien ik op de hoogte te worden gesteld van de medicijnen die je neemt en behandelvorm(en) die je ondergaat.

 

Ga je starten met chemo? Dan raad ik aan om tien dagen voor de eerste behandeling een voetverzorging te laten doen. Dit vermindert de kans op voetproblemen. Graag vraag ik om deze behandeling telefonisch vast te leggen.

 


afspraak & contact

 

Heb je interesse in één of meerdere behandelingen bij Studio Wuestenbergs? Neem dan snel contact op en maak vandaag nog een afspraak. Dit kan je ook online doen.