Logo-Studio Wuestenbergs
Logo-Studio Wuestenbergs

HydraFacial

De HydraFacial is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder maakt. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid. Deze behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen resultaat. Dit zorgt ervoor dat je meteen weer verder kan met je dagelijkse taken en ook meteen complimentjes mag verwachten!

Voor wie is de HydraFacial?

Voor iedereen die een huid heeft. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de heel gevoelige huid.
De HydraFacial kan ingezet worden bij meerdere huidproblemen: rimpels, fijne lijntjes, elasticiteit, stevigheid, egale teint, jeugdigheid, huidtextuur, bruine vlekjes, verstopte huid, grote poriën, …

Welke stappen volgt de HydraFacial?

Reiniging + Peeling: Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende peeling.
Extractie + Hydratatie: Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuiging. Voed met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.
Insluizing + Bescherming: Verzadig het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw glow te maximaliseren.

 

 


Mogelijke behandelingen bij de HydraFacial

• Platinum HydraFacial

Ervaar de ultieme HydraFacial ervaring! Deze behandeling wordt aangevat met een lymfedrainage. Daarna volgen een diepe reiniging, extracties en hydratatie van de huid met aandacht voor specifieke huidproblemen. De toevoeging van LED-licht therapie verhoogt en verlengt de resultaten.


• Deluxe HydraFacial

Deze behandeling omvat een diepe reiniging, extracties en hydratatie van de huid met aandacht voor specifieke huidproblemen. De resultaten worden verhoogd en verlengd dankzij toevoeging van LED-licht therapie.


• Signature HydraFacial

Deze behandeling omvat een diepe reiniging, extracties en hydratatie van de jonge huid (<16 jaar).
afspraak & contact

 

Heb je interesse in één of meerdere behandelingen bij Studio Wuestenbergs? Neem dan snel contact op en maak vandaag nog een afspraak. Dit kan je ook online doen.