Medische voetverzorging

Lopen doen we doorgaans zonder er bij na te denken en ongemerkt kunnen dat kilometers per week zijn. Uw voeten krijgen dus heel wat te verduren. Maar hoe zit het met je voeten? Wanneer krijgen zij de nodige aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt?

Met een goede en regelmatige verzorging van je voeten (best om de 4 tot 5 weken) zijn al deze problemen te voorkomen. Maar ook als je geen problemen hebt ben je gebaat bij een goede verzorging van je voeten. Je hele gewicht komt immers neer op je voeten.
Laat daarom je voeten verwennen, ze zijn het meer dan waard!

Als gespecialiseerde voetverzorgster of medische pedicure start ik steeds met een analyse van je voeten. Hierbij vul ik je medische voetfiche in en evalueren we ook de vorige behandeling.
Ik maak gebruik van een pedicure unit ‘Euroclinic’ met sprayverneveling, wat de behandeling in sommige gevallen pijnloos maakt. Het heeft ook het voordeel dat de spray de huid week maakt en desinfecteert.

Interessant!

De meeste ziekenfondsen betalen vanaf een bepaalde leeftijd uw pedicurebehandeling gedeeltelijk terug. Als erkend en geregistreerde medische pedicure heeft u via mij dan ook recht op deze tegemoetkomingen.
Maak nu je afspraak want de dag begint bij je voeten.

Afspraak maken

Star-Link